به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"احمد اديب\" معاون صنايع‌دستي اصفهان در اين باره گفت: قلم‌زني در حقيقت نوعي حکاکي روي فلزات است که در آن هنرمند قلمزن با استفاده از تعدادي قلم مخصوص و چکش به خلق آثاري بي‌بديل و با ارزش مي‌پردازد.

وي با اشاره به سابقه طولاني اين هنر در ايران خاطرنشان کرد: درحال‌حاضر اصفهان مرکز و قطب اين هنر در ايران است و استادان بزرگي در اين زمينه علاوه بر ارائه نقش‌هاي سنتي با ابتکار و نوآوري آثار منحصربه‌فردي را ايجاد مي‌کنند.

اديب با برشمردن اساتيد برجسته اين هنر از \"محمدتقي ذوفن\"، \"سيدمحمد عريضي\" و \"ابراهيم داني‌زاده\" به‌عنوان برجسته‌ترين اساتيد قلمزني اصفهان ياد کرد.

معاون صنايع‌دستي اصفهان همچنين \"رجبعلي راعي\" را به‌عنوان يکي ديگر از اساتيد برجسته اين هنر معرفي کرد و افزود: تابلوهاي نفيس اين هنرمند در زمينه داستان‌هاي قرآني، تاريخي و آثار حماسي همواره مورد توجه علاقه‌مندان به هنر قرار مي‌گيرد.

وي در ادامه گفت: درحال‌حاضر، اشياي قلمزده هنرمندان اصفهان همچون سيني، گلدان، مجموعه‌هاي بزرگ مسي و برنجي، قوطي سيگار، قاب عکس و انواع بشقاب که با طرح‌هاي بسيار زيبا قلمزني شده، موزه‌ها و مجموعه‌هاي خصوصي را زينت مي‌بخشد.

M /114


انتهای پیام/

کد خبر 1386050124